Europe/Oslo Terapeutisk opptrening av muskler og blodsirkulasjon i klinikk
Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det Kan figuren formes med muskel-stimulator? EMS hjelper det å komme over terskelen til et sunnere liv Økt motivasjon til slanking med EMS Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene?

Terapeutisk opptrening av muskler og blodsirkulasjon i klinikk

Gode resultater med Trimform mot dårlig blodsirkulasjon, behandling av vonde og skadede muskler og opptrening av svake muskler

Terapeutisk opptrening av muskler og blodsirkulasjon i klinikk
Andre artikler :

Se Original Scannet dokument- Jo mer jeg arbeider med Trimforms profesjonelle klinikkapparat, dess mer begeistret blir jeg og mine pasienter over de raske og gode behandlingsresultatene, sier Britta Gabs Madsen, som har klinikk på Solsortevei 11 i Korup, en forstad til Odense.

Min beste klinikkinvestering Trimform gav meg en forrykende start og er stadig et sikkert økonomisk grunnlag for klinikken min. Og den har medvirket til å gi klinikken et godt rykte.

Trimform kan mye mer enn å stramme opp Som kosmetolog regnet jeg med at de fleste kundene ønsket å strammes opp eller figurformes, men oppdaget meget raskt at klientene også ville behandles for problemer med ryggen, inkontinens (problem med å holde på vannet) som er vanlig blant kvinner, spenningsmigrene, mysoser og mange andre plagsomme tilstander som kan gjøre tilværelsen dårlig for de fleste.

Terapien hjelper der andre gir opp. De fleste av mine klienter har prøvd andre behandlingsformer uten større effekt. De kommer så her i håp om å få hjelp, totalt nedslitte, stressete og forpinte. Men allerede etter den første behandlingen er de smertefrie og føler fremgang. Etter relativt få behandlinger (8-10 behandlinger) er svekkede muskler blitt gjennopptrent og har gjenvunnet styrke og spenstighet. Når muskelkorsettet er kommet i orden, kan mange for første gang på mange år fungere normalt og mange kan nedtrappe medisinforbruket drastisk.

Bedre livskvalitet En av mine eldre klienter, den over 80 år gamle Mimi Madsen ble operert for Discus prolaps for 40 år siden, og har etter operasjonen levd med smertefulle muskelkramper i ben og lår. Hun fikk tilslutt fire Kettogan (sterkt morfinpreparat) i døgnet og måtte avlastes med krykker og gåstol. Siden 1982 måtte hun bruke rullestol for å holde krampene nede. Hun har fått trent opp sitt muskelkorsett med Trimformbehandling, og muskelkrampene er sterkt avtagende. Bevegeligheten hennes er nå så god at hun klarer seg uten krykker, om enn med begrenset bevegelsesradius og den smertestillende medisinen er satt ned til en halv tablett før leggetid. Blodsirkulasjonen hennes er blitt betydelig bedret. Faktisk bør alle eldre Trimformbehandles. Det vil øke deres mobilitet og velvære. Og derved kan det spares betydelige summer i helsesektoren.

En annen av mine klienter hadde en medfødt urininkontinens, som var en stor belastning for henne både psykisk og fysisk. Med kun 11 Trimformbehandlinger er hennes dilemma ute av verden. Bekkenbunnen og blæremuskelen en gjennopptrent og trukket på plass, slik at hun nå fungerer helt normalt og kan holde på vannet, selv under løpetrening. Det er da imponerende. Jeg har særdeles positive resultat med Trimform. Dessuten kan jeg bekrefte at firmaet lever opp til et meget høyt servicenivå og har en betryggende know- how om elektroterapeutisk behandling.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Elektronisk muskelstimulering strammer opp magemusklene

Sitat:"Bruker apparatet mest til oppstramming av musklene på magen. Er kjempefornøyd. " .........Les mer


Muskelstimulering hjalp mot smerter ved bechterews og leddgikt

Sitat: "Jeg kjøpte apparat fordi jeg har vært plaget med rygg/nakke -smerter. Er også plaget med leddgikt og ”Bechterews” (revmatisk sykdom som går på smerte i ledd).

Den type ”massasjen.........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Fra behandlingsboken. Slik kommer du i gang og gjennomfører behandling elektroterapi ....Les mer: