Europe/Oslo Trening av muskler med muskelstimulering gir strammere midje
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Trimform muskelstimulator aktiverer ubrukte muskelfibre Kan du trene 400 muskler? Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det Kan figuren formes med muskel-stimulator? EMS hjelper det å komme over terskelen til et sunnere liv Økt motivasjon til slanking med EMS

Trening av muskler med muskelstimulering gir strammere midje

Bilringer omkring midjen er ofte et tegn på for lite trening av muskler i mage og rygg. Ikke alltid er det fedme og overvekt som er problemet, men behov for oppstramming av musklene.


Trening av muskler med muskelstimulering gir strammere midje
Andre artikler :

Gjennom hele livet er det viktig for deg at du holder din kropp i god form. Uansett alder kan du alltid forbedre din kropp og fysikk. Med TRIMFORM behandling har du en enestående mulighet for å trene dine

muskler, samt stramme opp de helt "riktige" steder mens du selv slapper av. TRIMFORM behandling er en effektiv og helt uskadelig måte å trene dine muskler på.

Du kan konsentrere området behandlingen virker på med TRIMFORM. Du plasserer padsene på det området som du ønsker endring på, og stiller inn apparatet på angitt innstilling.

Forming av midjen er en del av figurformingsprogrammet for magemuskulaturen.

Det er tydelig beskrevet i instruksjonsboken for hvert TRIMFORM apparat hvordan du plasserer padsene for å oppnå ønsket resultat.

Du må prøve deg frem i starten for å finne den beste mulige plasseringen på din kropp.

Du skal tydelig kjenne at muskelene trekker seg sammen når du har apparatet innstilt på opptreningsprogrammet.

Padsene festes ved hjelp av tøybelter som spennes om kroppen. Du kan også bruke selvklebende plater pads, i forskjellige størrelser. Disse skal ikke fuktes med elektrogel.

TRIMFORM Apparatet setter i gang kraftige muskelbevegelser som trener magemusklene eller andre muskler de festes over.

Etterhvert som du trener kan du skru opp volumet og ta ut mer av TRIMFORM apparatets styrkeSlik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer


Fikk klinikk for oppstramming av figuren og slanking hjemmeRapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Oppstramming

Sitat: ” Mage, rompe har blitt strammere ved regelmessig bruk. Bruker det også annen hver .........Les mer

Andre aktuelle saker