Europe/Oslo Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser
Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Elektroterapi (TNS/EMS) reduserer kroniske leggsår raskere
Sårbehandling med EMS En studie I USA viste at eldre pleietrengende pasienter økte muskelstyrken med 174 prosent med muskelstimulering Eldre fordoblet muskelstyrken Muskelstimulering bevarer musklene til eldre og sengeliggende Eldre og sengeliggende. Elektroterapi optimalt Slik bruker du Trimform - se musklene jobbe

Etter 40 års lidelser har jeg fått en god livskvalitet

Etter 40 års lidelser har jeg fått en god livskvalitet sier Mimi Madsen, som er over 80 år gammel, og som etter en operasjon for discus prolaps for 40 år siden har levd med smertefulle muskelspasmer (kramper). – Trimformbehandling har økt min livskvalitet

Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser
Andre artikler :

Se Original Scannet dokument

ARBEIDET ØDELA RYGGEN MIN. Jeg er utdannet sykepleier og pådro meg en discus prolaps ved å løfte på pasientene. Det er en hard jobb å passe og pleie syke mennesker, og det går fort utover ryggen. For 40 år siden ble jeg operert for en discus prolaps, men plagene mine ble ikke borte. Etter operasjonen hadde jeg ulidelige smerter på grunn av konstante muskelspasmer (kramper). Og det kunne ikke gjøres noe med annet enn å ta smertestillende medisin og avlaste med krykker og gåstol.

TIL SLUTT GAV JEG OPP. Skavankene blir ikke bedre med årene, tvert i mot. Til slutt hadde jeg gitt opp håpet om å få en noenlunde tålelig tilværelse. Medisinforbruket mitt var oppe i 4 kettogan i døgnet (sterkt morfinpreparat), ellers kunne jeg ikke fungere for kramper og smerter.

MEN TRIMFORMBEHANDLINGEN HJALP I pinsen 1887 besøkte vi sønnen vår i Odense. Han overtalte meg til å forsøke Trimformbehandling hos Britta Gabs Madsen i Korup. Her fikk jeg tre behandlinger som løste opp mine stive, forkrampede muskler. Blodsirkulasjonen ble også bedre. Etter ferien skulle jeg fortsette med behandlingen i Næstved, men det ble dessverre avbrutt på grunn av sykdom. I august måned fikk jeg igjen behandling hos Britta Gabs, som hjalp meg på en sånn måte at jeg turte å tro på at jeg hadde funnet løsningen! For å unngå stress med transport og avbrytelser i behandlingen, kjøpte jeg det største hjemmeapparatet. Nå behandler jeg meg selv to ganger i uken.

ALLE ELDRE OG SPESIELT RYGGPASIENTER BØR BEHANDLES MED TRIMFORM - sier Mimi. Etter hvert som musklene mine ble trent opp igjen, kan jeg bevege meg mer normalt uten krykker, gåstol eller rullestol. Om det brukes, er det i begrenset omfang. Og spasmene er sterkt avtagende. Medisinforbruket er redusert til en halv tablett ved sengetid. Fordøyelsen min er også kommet i orden. Behandlingene setter i gang muskler og kretsløp, og det har alle eldre og ryggpasienter bruk for.

Først nå etter 40 år med smertefulle muskelkramper har jeg virkelig fått en bra livskvalitet. Selv om man har nådd en høy alder og plages av kroniske smerter, skal man ikke gi opp. Prøv med Trimformbehandling, avslutter Mimi Madsen.

Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Trening av muskler med EMS er gunstig for alle aldersgrupper

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder:Terapi for muskelplager,bedre blodsirkulasjon, Oppstramming og trening av muskler

Sitat: ” Jeg kjøpte dette apparat m/8 .........Les mer


Elektroterapi hjelper eldre med smerter p.g.a. muskelplager

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Terapi for muskelplager

Sitat: ” God” .........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Skiveprolaps kan være meget smertefull, og derfor er det vanskelig å trene musklene. Opptrening av ....Les mer:
  • hjerneslag
    Trimform muskelstimulator stryker og hindrer degenerering av muskulatur ved lammelser etter hjernesl ....Les mer: