Europe/Oslo Hva kan EMS gjøre for dine muskler?
Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det Kan figuren formes med muskel-stimulator? EMS hjelper det å komme over terskelen til et sunnere liv Økt motivasjon til slanking med EMS Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser God Livskvalitet etter 40 års lidelser!

Hva kan EMS gjøre for dine muskler?

Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering.

Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering
Andre artikler :

Lavfrekvente elektriske impulser sendes gjennom huden til nervecellene i musklene. Muskelen trekker seg så sammen og slapper av på samme måte som når du trener med vekter.

Strømimpulsene ved EMS som kommer fra muskelstimulatoren er meget svake og kan sammenlignes med de som sendes fra hjernen via nervebanene til musklene når trening utføres.

Styrken på disse EMS-impulsene kan varieres slik at man kan få musklene til å trekke seg enda sterkere sammen enn ved trening.

Stiller man muskelstimulatoren inn med så sterke impulser at det overgår det man klarer med viljestyret trening vil man imidlertid føle noe smerte. Dette ble for eksempel benyttet at russiske utøvere av styrkeidrett i en periode.

Med normale impulser vil muskelstimulatoren gi en effektiv trening av din muskulatur.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Elektronisk muskelstimulering strammer opp magemusklene

Sitat:"Bruker apparatet mest til oppstramming av musklene på magen. Er kjempefornøyd. " .........Les mer


Muskelstimulering hjalp mot smerter ved bechterews og leddgikt

Sitat: "Jeg kjøpte apparat fordi jeg har vært plaget med rygg/nakke -smerter. Er også plaget med leddgikt og ”Bechterews” (revmatisk sykdom som går på smerte i ledd).

Den type ”massasjen.........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Fra behandlingsboken. Slik kommer du i gang og gjennomfører behandling elektroterapi ....Les mer: