Europe/Oslo TENS eller TNS demper kroniske smerter og muskelsmerter
Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene? Smerter ved artrose kan lindres uten piller Smerter ved slitasjegikt kan dempes uten piller Kroniske smerter dempes med TENS  og TEMS angriper de muskulære årsakene. Kroniske smerter dempes med TENS Muskelsmerter i nakke og skuldre behandles med EMS Muskelstimulering lindrer smerter i nakke og skul EMS demper muskelsmerter og løser opp vonde muskler Årsakene til smerter i ryggen fjernes

TENS eller TNS demper kroniske smerter og muskelsmerter

Tens-apparatene er ofte så små at de bæres på kroppen. Disse brukes mest ved kroniske smerter.

TENS  reduserer pilleforbruket og demper kroniske smerter
Andre artikler :

Ved smerter som oppstår på grunn av skader, som muskelsmerter og leddsmerter kan en kombinasjon av smertedemping og økning av blodsirkulasjon i området som smerter være gunstig.

EMS betyr muskelstimulering og TENS betyr nervestimulering,. En kombinasjon av dette kan utføres ved enkelte typer muskelstimulatorer, f. Eks. trimform muskelstimulator modell V80 de luxe.

Med denne muskelstimulatoren kan man stille inn en frekvens til elektrodene som demper smerter og en annen frekvens og intensitet for de elektrodene som får musklene til å trekke seg sammen og øke blodsirkulasjon og stoffskiftet i området.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator
Andre aktuelle saker


  • Du kan blokkere smerteimpulsene til hjernen ved spesiell plassering aqv elektroder (TENS) samtidig s ....Les mer: