Europe/Oslo Kroppens anatomi påvirkes av Trimform muskelstimulator
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Vår stillesittende livsstil gir ikke kroppen den naturlige bevegelse den trenger Stopp kroppens forfall med TEMS Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse

Kroppens anatomi påvirkes av Trimform muskelstimulator

Trening med muskelstimulator gir større økning i blodsirkulasjonen i den enkelte muskel enn ved vanlig trening.

Når blodsirkulasjonen øker, øker også forbrenning og stoffskifte.
Andre artikler :

Når blodsirkulasjonen øker, øker også forbrenning og stoffskifte. Dette har en direkte effekt på anatomien ved at overflødig fett forbrennes og muskelfibrene styrkes og strammes opp.

Muskelstimulatoren får musklene til å trekke seg samme og arbeide. Ved vanlig trening arbeider kun de muskelfibrene som er nødvendig for bevegelsen.

Med Trimform muskelstimulator påvirkes alle muskelfibrene om padsene er plassert riktig. Derfor gir muskelstimulatoren en øket blodsirkulasjon også i de deler av muskelen som til vanlig ikke er aktive.

Effekten av dette på ens anatomi vil bli merkbar etter kort tid.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer


Elektronisk muskelstimulering strammer opp magemusklene

Sitat:"Bruker apparatet mest til oppstramming av musklene på magen. Er kjempefornøyd. " .........Les mer

Andre aktuelle saker