Europe/Oslo Oppstramming med muskelstimulator, og slank med diett
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det Kan figuren formes med muskel-stimulator? Slanking med Trimform muskelstimulator gir bedre bmi enn slankekurer Raskere bedre bmi med muskelstimulering Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene? Trening av muskler med muskelstimulering gir strammere midje Oppstramming med EMS gir smalere midje

Oppstramming med muskelstimulator, og slank med dietter

Ved alle slankekurer, også dietter, er det viktig at man ikke reduserer inntaket av kalorier så mye at man blir slapp og mister overskuddet.

Taper man vekt må slappe muskler strammes opp
Andre artikler :

Problemet med slankekurer er at man i tillegg til fett mister muskelmasse. Dette kan man motvirke med trening, men til å trene kreves overskudd.

Med en Trimform muskelstimulator kan man få trent musklene uten å anstrenge seg. Muskelstimulatoren får musklene til å arbeide av seg selv. Musklene mister derfor ikke masse. Musklene blir også sterkere og smidigere ved slik trening, og man føler seg mer opplagt og i stand til fysisk aktivitet.

Med Trimform muskelstimulator i kombinasjon med en diett kommer man raskere inn i en god sirkel.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer


Fikk klinikk for oppstramming av figuren og slanking hjemmeRapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Oppstramming

Sitat: ” Mage, rompe har blitt strammere ved regelmessig bruk. Bruker det også annen hver .........Les mer

Andre aktuelle saker