Europe/Oslo Trimform muskelstimulator, et supplement til slanking
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det Kan figuren formes med muskel-stimulator? Taper man vekt må slappe muskler strammes opp Slank med dietter og oppstrammet med EMS Slanking med Trimform muskelstimulator gir bedre bmi enn slankekurer Raskere bedre bmi med muskelstimulering Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene?

Trimform muskelstimulator, et supplement til slanking

Slanking har vært inn i mange år. Overvekt slankes bort med riktige dietter.

Slanking skal ikke gi tap av muskelmasse. Trening og fysisk aktivitet må derfor komme i tillegg.
Andre artikler :

Samtidig er trening av muskler viktig for å unngå slapp og dvask figur. Ensidig slanking fører til at både fett og muskelmasse reduseres, og figuren får et utseende deretter.

Trimform muskelstimulator trener musklene mens man ligger i ro. En slankekur reduserer kaloriinntaket, og for enkelte kan overskudd til å trene samtidig bli for lite.

Ved hjelp av Trimform muskelstimulator kan man få utført muskeltrening uten slit. Når musklene blir sterkere etter behandling med muskelstimulator, øker lysten til mer fysisk aktivitet.

Med Trimform muskelstimulator kommer man raskere inn i en god sirkel

Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer


Fikk klinikk for oppstramming av figuren og slanking hjemmeRapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Oppstramming

Sitat: ” Mage, rompe har blitt strammere ved regelmessig bruk. Bruker det også annen hver .........Les mer

Andre aktuelle saker