Europe/Oslo Trimform muskelstimulator kan brukes til kosmetisk ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling  utføres med din Trimform muskelstimulator hjemme Få en ansiktsløftning hjemme EMS trener muskler overalt på kroppen Alle muskler på kroppen kan behandles med EMS Med TRIMFORM maskinen kan du redusere dobbelthaken og også stramme opp huden generelt i området Stram opp dobbelthakene Det er mange som bekymrer seg over slapp hud, og flere og flere tyr til kosmetisk kirurgi for å bli kvitt dette. EMS gjør huden mer spenstig Anskitsmusklene  forfaller etterhvert på samme måte som andre muskler,  men de kan stimuleres  og strammes opp med EMS Ansiktsmuskler blir slappere etterhvert

Trimform muskelstimulator kan brukes til kosmetisk ansiktsbehandling

Modellen 8v80 de luxe har en modul for stimulering og oppstramming av små muskler i ansikt og hals.

Ansiktsmusklene kan trenes og strammes opp med TEMS
Andre artikler :

Modulen kan også brukes til TENS behandling av smerter samtidig med muskelstimulering.

Ansiktsbehandlingen foregår ved at man setter små elektroder på huden over de små ansiktsmusklene slik at de stimuleres til bevegelser. De trenes og formes omtrent som andre muskler i kroppen, men de kreves andre frekvenser og parametre enn på enn vanlig muskelstimulator.

Brukes muskelstimulatoren til behandling av smerter, TENS, må man forsøke seg fram for å finne den frekens som man reagerer best på.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator
Andre aktuelle saker


  • Bedre blodsirkulasjon i huden gir friskere hudfarge og reduserer rynker. Slapp hud og dobbelthaker s ....Les mer: