Europe/Oslo TENS/EMS, nerve- og muskelstimulering demper smerter ved røykeben
Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Muskelstimulering masserer dypere enn annen massasje
fordi musklene arbeider selv Rask hjelp for nakke/skuldersmerter Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene? Smerter, lammelser og degenererte muskler kurert av EMS Fikk livet tilbake etter 27 år med smerter!

TENS/EMS, nerve- og muskelstimulering demper smerter ved røykeben

Akupunktur og TENS, (elektrisk nervestimulering) har en gunstig effekt på blodsirkulasjonen i bena i tillegg til at de demper smerter.

Akupunktur og TENS, (elektrisk nervestimulering) har en gunstig effekt på blodsirkulasjonen i bena i tillegg til at de demper smerter.
Andre artikler :

Undersøkelser har vist at hudtemperaturen kan øke med 5-6 grader etter 25 minutter med akupunktur eller med TENS.

Muskelaktivitet er også gunstig for å få det venøse blodet tilbake fra bena.

Med en trimform muskelstimulator kan man ved røykeben utføre både TENS og muskelstimulering samtidig hvis man plasserer elektrodene på bestemte steder og stiller inn ulike frekvenser på muskel/nervestimulatoren.

Trimform muskelstimulator modell 8V80 de luxe har separate kontroller for TENS og EMS, og dette vil kunne være gunstig ved behandling av røykebenSlik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Gir EMS behandling av blodsirkulasjon i klinikker resultater?

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Terapi for muskelplager, bedre blodsirkulasjon, oppstramming/ styrking og trening av muskler

Sitat: ” Det virker b.........Les mer


Muskelstimulering hjalp mot smerter ved bechterews og leddgikt

Sitat: "Jeg kjøpte apparat fordi jeg har vært plaget med rygg/nakke -smerter. Er også plaget med leddgikt og ”Bechterews” (revmatisk sykdom som går på smerte i ledd).

Den type ”massasjen.........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Langvarig arbeid med PC kan gi senebetennelse ....Les mer: