Europe/Oslo Oppstramming og trening av figuren med EMS figurforming
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Trimform muskelstimulator aktiverer ubrukte muskelfibre Kan du trene 400 muskler? EMS hjelper det å komme over terskelen til et sunnere liv Økt motivasjon til slanking med EMS Trening er viktig  for en harmonisk bmi Sjekk din bmi før det er fare på ferde

Oppstramming og trening av figuren med EMS figurforming

Figurforming. Lar det seg gjøre å forme figuren og kroppen med trening? Med muskelstimulering kan man velge ut de områder på kroppen der man vil trene, stramme opp og forme musklene slik at hele figuren får en annen form.

Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det
Andre artikler :




TRIMFORM setter i gang musklene.

TRIMFORM apparatet setter i gang muskelbevegelser som får musklene til å jobbe som om de ble trent på vanlig måte. Muskulaturen styrkes og underhudsfettet reduseres. Samtidig øker du blodsirkulasjonen og løser opp i stivhet og smerter i kroppen. Den økte blodsirkulasjonen fører også til at man får mer oksygenrikt blod til hjernen, noe som gir mer energi.

Styrket muskulatur betyr økt forbrenning Behandlingen er en god måte å komme i gang med vanlig fysisk aktivitet på, fordi økt styrke og blodsirkulasjon gir mer energi og overskudd. Metoden er helt ufarlig og uten bivirkninger, og baserer seg på helt naturlige prinsipper: Når muskelfibrene trekker seg sammen og jobber, strammes musklene opp og blir tettere og mer trent. Når musklene blir strammere, blir huden tvunget til å følge etter. Styrker man muskulaturen, øker man også fettforbrenningen. Resultatet blir en strammere figur og en fastere kropp.

Når du ønsker du å stramme, er det lurt å kombinere TRIMFORM behandlingen med vanlig mosjon og et normalt sunt kosthold. Resultatene av TRIMFORM behandlingen blir mer synlig og mer effektiv. Selv om elektronisk muskelstimulering gir økt forbrenning, er den viktigste funksjonen å styrke og øke muskulaturen.

Fastere kropp.

De fleste har ”problemområder” på kroppen som de vil kvitte seg med. Spesielt gjelder dette fettansamlinger på lår, rumpe og midje hos kvinner. TRIMFORM behandlingen øker fettforbrenningen og blodsirkulasjonen ved hjelp av gjentatte muskelsammentrekninger, og muskulaturen kommer til syne. Den økte blodsirkulasjon fører også til at fett og væskeansamlinger i fettvevene dreneres bort, noe som gir penere hud. Andre områder med slapp hud kan du trene opp muskulaturen for å fylle opp de slappe områdene med muskulatur. Da vil huden etter hvert sitte strammere og du får en fastere kropp.



Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer


Fikk klinikk for oppstramming av figuren og slanking hjemme



Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Oppstramming

Sitat: ” Mage, rompe har blitt strammere ved regelmessig bruk. Bruker det også annen hver .........Les mer

Andre aktuelle saker