Europe/Oslo Muskelstimulering mot Cellulitter (appelsinhud)
Celluliter behandles effektivt med TEMS Effektiv fjerning av cellulitter Cellulittes, eller appelsinhud er skjemmende og opptrer både hos slanke og kraftige kvinner. cellulitter bekjempes med EMS Cellulitter fjernes med elektroterapi cellulittfett i cellene forbrennes Økning av blodsirkulasjonen i vevet hjelper mot cellulittes Cellulitter trimmes bort Cellulitter eller appelsinhud kan forsvinne ved sterk stimulering av sirkulasjonen i området Cellulitter fjernes med EMS

Muskelstimulering mot Cellulitter (appelsinhud)

Fra behandlingsboken: Elektroterapi øker blodsirkulasjonen mer enn noe annet. Det er viktig for å få bukt med Cellulitter.

Elektroterapi hjelper mot appelsinhud
Andre artikler :

Cellulitter er kaldt knudret og hardt fettvev uten blodsirkulasjon. Det finnes heller ikke lymfekar i vevet.

Det finnes to typer cellulites, mykt og hardt. Det myke er vanskelig å se og forveksles ofte med fettvev. Dette er imidlertid et forstadium til hard cellulites.

Med en termograf kan man lokalisere dette ( et apparat som fotograferer kalde og varme soner).

Cellulitter er vanskelig å behandle. Men lar seg påvirke med elektroterapi. Den viktigste behandlingsmetoden er å øke blodsirkulasjonen i vevet. Den myk celluliten er lettere å behandle enn den harde og det er derfor viktig at behandling blir satt igang. Det kan muskelstimulering gjøre.

Behandling av Cellulitter på sete og hofteparti.

Program 1: Behandlingsresultatene blir best om du drikker rikelig vann, urtete, grønnsaksafter, vann med friskpresset sitron eller grapefìukt.

Cellulites (Appelsinhud) er vanskelig å få bukt med og en proteinkur samt grapefrukt tilrådes i kombinasjon med muskelstimulering. (Grapefrukt inneholder et enzym som letter opptaket av protein og dermed øker forbrenningen.)

Cellulitesproblemet kan være til plage både for slanke og kraftige kvinner. Ved daglige/hyppige behandlingermed elektroterapi kan det løses, især hvis muskelstimulering understøttes av en protein- og grapefruktkur. Gymnastiske øvelser fremmer også prosessen.

Anbefalt utstyr:

Til Cellulitter-behandling på mage og hofte anbefales å bruke mijebelte, el/og shorts i neopren til å feste padsene med da dette gir en ekstra tempera-turøkning til under-hudsvevet som er meget gunstig i forbindelse med behandling.

Pulse Duration - 0,5 -1,0sek.

Pulse Intensity - 40-50 Hz

Volumkontroll –

Individuelt for hver muskelgruppe, men så mye at det kan konstateres en kraftig spenning av de behandlede muskulaturer.

Behandlingstid –

30 -40 minutter. Daglige behandlinger gir det best resultat..

Formålet er å fremkalle øket blodsirkulasjon som fører til at væskeansamlinger i fettvevene fjernes.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Muskelstimulering effektivt mot cellulitter og slapp hud

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder:Cellulitter og Oppstramming

Sitat: ” Fått strammere hud og gått inn i cm.” .........Les mer

Andre aktuelle saker