Europe/Oslo Trimform øker prosenten av magert muskelvev og gir bedre bmi
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser God Livskvalitet etter 40 års lidelser!

Trimform øker prosenten av magert muskelvev og gir bedre bmi

Økning av aktivt magert kroppsvev er viktig for helsen.

Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi
Andre artikler :

Når musklene blir sterkere, legger man gjerne om sitt kroppsspråk. Man retter seg opp, blir stødigere og beveger seg raskere.

Ved overvekt vil denne prosessen nødvendigvis ta litt lenger tid, men det er desto viktigere for helsen.

Å oppnå en perfekt bmi er avhengig av flere ting, bl.a. alder. Alle kan likevel trene opp musklene og kroppen til å få en god bmi. Det vil bare ta litt lenger tid med alderen.

Selvfølgelig vil det også ta lenger tid med en som har overvekt enn en som allerede har en ”brukbar” bmi. 30 til 45 minutter pr. dag i to tre uker vil i alle tilfeller føre til en stor forbedreing av kroppen. Det vil gi en mer balansert bmi og dermed bedre helse.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Bruker EMS både for ryggproblemer og oppstramming av figuren

Sitat: "Jeg har i første omgang hatt problem med ryggen, kjøpte apparatet i håp om at det skulle hjelpe. Det syns jeg faktisk det gjorde. Så har jo problemet blitt verre andre steder så da brukte jeg .........Les mer


Muskelplager og EMS trening og terapi i utsatte yrker

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområde: Terapi for muskelplager, Oppstramming og trening av muskler

Sitat: ” Har ikke hatt det bedre på lenge. Virker effekti.........Les mer

Andre aktuelle saker