Europe/Oslo Trimform øker prosenten av magert muskelvev og gir bedre bmi
Bli en vinner med topp bmi,  sterkere muskler og bedre helse Spenstigere figur, bedre BMI ? Ja takk Vår stillesittende livsstil gir ikke kroppen den naturlige bevegelse den trenger Stopp kroppens forfall med TEMS Trening er viktig  for en harmonisk bmi Sjekk din bmi før det er fare på ferde Slanking med Trimform muskelstimulator gir bedre bmi enn slankekurer Raskere bedre bmi med muskelstimulering Bli kvitt fedme og stram opp med muskelstimulering Slanket seg ned 3 kjolenummer

Trimform øker prosenten av magert muskelvev og gir bedre bmi

Økning av aktivt magert kroppsvev er viktig for helsen.

Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi
Andre artikler :

Når musklene blir sterkere, legger man gjerne om sitt kroppsspråk. Man retter seg opp, blir stødigere og beveger seg raskere.

Ved overvekt vil denne prosessen nødvendigvis ta litt lenger tid, men det er desto viktigere for helsen.

Å oppnå en perfekt bmi er avhengig av flere ting, bl.a. alder. Alle kan likevel trene opp musklene og kroppen til å få en god bmi. Det vil bare ta litt lenger tid med alderen.

Selvfølgelig vil det også ta lenger tid med en som har overvekt enn en som allerede har en ”brukbar” bmi. 30 til 45 minutter pr. dag i to tre uker vil i alle tilfeller føre til en stor forbedreing av kroppen. Det vil gi en mer balansert bmi og dermed bedre helse.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer


Elektronisk muskelstimulering strammer opp magemusklene

Sitat:"Bruker apparatet mest til oppstramming av musklene på magen. Er kjempefornøyd. " .........Les mer

Andre aktuelle saker