Europe/Oslo Plassering av pads på ulike muskelgrupper
Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Muskelstimulering masserer dypere enn annen massasje
fordi musklene arbeider selv Rask hjelp for nakke/skuldersmerter Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser God Livskvalitet etter 40 års lidelser! En studie I USA viste at eldre pleietrengende pasienter økte muskelstyrken med 174 prosent med muskelstimulering Eldre fordoblet muskelstyrken EMS trening løser opp spente muskler i nakken Behovet for fysioterapi ble redusert

Plassering av pads på ulike muskelgrupper

Fra behandlingsboken. Behandlingsprogrammer

Andre artikler :

I behandlingsboken vil du finne programmer for opptrening av bestemte muskelgrupper og programmer for behandling av bl.a. forskjellige muskel- og sirkulasjonsproblemer.

På figurene vil du se en generell oversikt over pads-plassering for ren opptrening av kroppens hovedmuskler.

Dersom du kjenner litt til kroppens anatomi vil du se at i hovedtrekk plasseres padsene i nærheten av festepunktene for de forskjellige musklene. Dette kan brukes som en generell regel til opptrenings-programmer. Det er nødvendig at padsene dekker de såkalte motoriske nerve-punktene i musklene.

Når man plasserer de store (95 mm) elektrodene i nærheten av muskelfestene vil man i de fleste tilfeller dekke de aktuelle motoriske punktene. (også kalt triggerpunktene) Du kan lese mer om de motoriske punktene på de følgende sidene. Om padsene på 95 mm er i største laget finnes de mindre og mykere på 80 mm.

Formålet er en generell opptrening av muskelform og muskelspenning.

Alle de viste plasseringer kan ikke gjennomføres på en gang. Man må derfor velge ut områder etter behov, eller gjennomføre behandlingen i flere operasjoner.

Eksempel:

Til behandlingen i nakken anbefales små eller selvklebende pads.

Pulse Duration- 1-2,5 sek.

Pulse Intensity - 40-60Hz

Volumkontroll

Stilles individuelt for hver muskelgruppe, og så høyt at du konstaterer en tydelig spenning av muskulaturen. Volumet økes etter 5-10 minutter når muskelen har vennet seg til startvolumet, men ikke så høyt at det oppstår smerte.

Behandlingstid –

15 min. stigende til 30 min over noen behandlinger. Daglige behandlinger gir det beste resultat. Deretter behandling etter behov.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Trening av muskler med EMS er gunstig for alle aldersgrupper

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder:Terapi for muskelplager,bedre blodsirkulasjon, Oppstramming og trening av muskler

Sitat: ” Jeg kjøpte dette apparat m/8 .........Les mer


Elektroterapi hjelper eldre med smerter p.g.a. muskelplager

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Terapi for muskelplager

Sitat: ” God” .........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Electroterapi vil som oftest kunne hjelpe ....Les mer:
  • Skadefri med EMS
    Elektroterapi, muskelstimulering benyttes til å styrke og bygge muskulaturen,men har en viktigere ....Les mer: