Europe/Oslo Styrking av magemuskler med Trimform er viktig for ryggen
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser God Livskvalitet etter 40 års lidelser!

Styrking av magemuskler med Trimform er viktig for ryggen

For ryggpasienter med smerter som er lite motivert for trening, eller trenger hurtige resultater, er en muskelstimulator et ypperlig verktøy til å styrke magemusklene.

Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer
Andre artikler :

Samtidig behandler muskelstimulatoren ryggproblemene.

Også for eldre eller sengeliggende pasienter som ikke kan trene musklene, er en muskelstimulator nyttig. Man vil oppnå en bedre balanse mellom muskler og kropps fett, en bedre bmi.

For slike stilleliggende pasienter er det viktig at man forhindrer degenerering av musklene.

Når man reduserer fedme og overvekt gir dette en også direkte gevinst for bedre helse.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Bruker EMS både for ryggproblemer og oppstramming av figuren

Sitat: "Jeg har i første omgang hatt problem med ryggen, kjøpte apparatet i håp om at det skulle hjelpe. Det syns jeg faktisk det gjorde. Så har jo problemet blitt verre andre steder så da brukte jeg .........Les mer


Muskelplager og EMS trening og terapi i utsatte yrker

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområde: Terapi for muskelplager, Oppstramming og trening av muskler

Sitat: ” Har ikke hatt det bedre på lenge. Virker effekti.........Les mer

Andre aktuelle saker