Europe/Oslo Stram opp slapp mage / midje med Trimform muskelstimulatorer
Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Magemusklene kan trenes kraftig med elektrisk muskelstimulator Sixpack uten slit Oppstramming av figuren med  muskelstimulator Kraftig Elektrotrim strammer opp magen! Magemusklene trenes kraftig  og strammes opp ved elektronisk muskelstimulering Magemusklene trimmes knallhardt Chrunches  av magemuskler ved mage trening er den meste effektive treningsmetode for  å få en synlig sicpack. Sixpack på magen raskere ved crunches

Stram opp slapp mage / midje med Trimform muskelstimulatorer

Etter noen behandlinger er musklene sterkere og strammere uten slit. Du ser raskt synlige resultater.

Andre artikler :

Bilringer omkring midjen er ofte et tegn på for lite trening av muskler i mage og rygg. Ikke alltid er det fedme og overvekt som er problemet, men behov for oppstramming av musklene.

Gjennom hele livet er det viktig for deg at du holder din kropp i god form. Uansett alder kan du alltid forbedre din kropp og fysikk. Med TRIMFORM behandling har du en enestående mulighet for å trene dine muskler, samt stramme opp de helt "riktige" steder mens du selv slapper av. TRIMFORM behandling er en effektiv og helt uskadelig måte å trene dine muskler på. Du kan konsentrere området behandlingen virker på med TRIMFORM. Du plasserer padsene på det området som du ønsker endring på, og stiller inn apparatet på angitt innstilling.

Forming av midjen er en del av figurformingsprogrammet for magemuskulaturen. Har du en bilring eller to for mye er det verdt å komme i gang med EMS treningen. 8-10 pads på magen er nok, og du kan bruke apparatet daglig. Det er svært viktig å tenke helhetlig. Muskelstimulator treningen må følges opp med et balansert kosthold og ideelt sett ordinære styrke / trenings øvelser.

Det er tydelig beskrevet i instruksjonsboken for hvert TRIMFORM apparat hvordan du plasserer padsene for å oppnå ønsket resultat.

Du må prøve deg frem i starten for å finne den beste mulige plasseringen på din kropp. Du skal tydelig kjenne at muskelene trekker seg sammen rundt midjen når du har apparatet innstilt på opptreningsprogrammet.

Padsene festes ved hjelp av tøybelter som spennes om kroppen. Du kan også bruke selvklebende plater pads, i forskjellige størrelser. Disse skal ikke fuktes med elektrogel.

TRIMFORM Apparatet setter i gang kraftige muskelbevegelser som trener magemusklene eller andre muskler de festes over. Etter en periode med kraftig elekktronisk trening i kombinasjon med kostholdsendring vil bilringer og opphopninger av fett kunne reduseres. For å videre bygge muskler og få frem muskelkonturene må kostholdet også være en del av prossessen.

Etterhvert som du trener kan du skru opp volumet og ta ut mer av TRIMFORM apparatets styrke. Bruk Trimform for å raskere oppnå midjen du ønsker degSlik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Elektronisk muskelstimulering strammer opp magemusklene

Sitat:"Bruker apparatet mest til oppstramming av musklene på magen. Er kjempefornøyd. " .........Les mer


Elektronisk muskelstimulering. Smerter i kne, nakke og armer

Sitat: "Brukes jevnlig til oppstramming av magemuskler og smertelindring av armer,kne og nakke. Er veldig fornøyd. "

.........Les mer

Andre aktuelle saker