Europe/Oslo Gir EMS behandling av blodsirkulasjon i klinikker resultater?
Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Muskelstimulering masserer dypere enn annen massasje
fordi musklene arbeider selv Rask hjelp for nakke/skuldersmerter Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene? Smerter, lammelser og degenererte muskler kurert av EMS Fikk livet tilbake etter 27 år med smerter!

Gir EMS behandling av blodsirkulasjon i klinikker resultater?

Mange klinikker i Norge bruker Trimform apparater, blant annet for behandling av bedre blodsirkulasjon. Det er vitenskaplig dokumentert at elektroterapi stimulerer huden slik at det blant annet hjelper mot legg-sår og gir raskere groevne

Blodsirkulasjonen i huden bedret seg med EMS
Andre artikler :

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Terapi for muskelplager, bedre blodsirkulasjon, oppstramming/ styrking og trening av muskler

Sitat: ” Det virker bra men det er pasientene som ikke har tålmodighet nok. Alt skal gi resultater i første behandlingen! Ellers er jeg fornøyd med apparatet mitt. Jeg har observert store forandringer hos mine pasienter, de har fått sterkere muskler og mye bedre blodsirkulasjon i beina. Det virker at vi har faktisk forebygget legg-sår hos noen av dem. Huden er blitt mye finere også.”

Kvinne 35 år, Fotterapeut

Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Gir EMS behandling av blodsirkulasjon i klinikker resultater?

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Terapi for muskelplager, bedre blodsirkulasjon, oppstramming/ styrking og trening av muskler

Sitat: ” Det virker b.........Les mer


Muskelstimulering hjalp mot smerter ved bechterews og leddgikt

Sitat: "Jeg kjøpte apparat fordi jeg har vært plaget med rygg/nakke -smerter. Er også plaget med leddgikt og ”Bechterews” (revmatisk sykdom som går på smerte i ledd).

Den type ”massasjen.........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Langvarig arbeid med PC kan gi senebetennelse ....Les mer: