Europe/Oslo Fikk klinikk for oppstramming av figuren og slanking hjemme
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det Kan figuren formes med muskel-stimulator? Taper man vekt må slappe muskler strammes opp Slank med dietter og oppstrammet med EMS Slanking med Trimform muskelstimulator gir bedre bmi enn slankekurer Raskere bedre bmi med muskelstimulering Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene?

Fikk klinikk for oppstramming av figuren og slanking hjemme

Mange prøver Trimform muskelstimulering for slanking og oppstramming av figuren i en elektroterapi klinikk. Som oftest er resultatene så bra at mange kjøper seg et eget Trimform apparat da dette blir mer økonomisk i lengden og fordi et profesjonelt Trimform apparat kan brukes til så uendelig mye mer enn slanking.

Trimform sine hjemmeapparater har samme effekt som klinikkmodellene
Andre artikler :Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Oppstramming

Sitat: ” Mage, rompe har blitt strammere ved regelmessig bruk. Bruker det også annen hver gang på lårene også. Prøvde muskelstimulator hos en klinikk og bestemte meg for å kjøpe selv. Fungerer like bra, men en litt lengre periode. Jeg er kjempefornøyd og kan trygt anbefale dette til andre. Kjempebra produkt.”

Kvinne 23 år, Barnehageassistent

Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer


Fikk klinikk for oppstramming av figuren og slanking hjemmeRapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Oppstramming

Sitat: ” Mage, rompe har blitt strammere ved regelmessig bruk. Bruker det også annen hver .........Les mer

Andre aktuelle saker