Europe/Oslo Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser God Livskvalitet etter 40 års lidelser!

Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer

Muskel og skjelettplager er det største helseproblemet på de fleste norske arbeidsplasser, og den hyppigste årsak til fravær.

Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer
Andre artikler :

En del arbeidsplasser satser nå på bedre helse blant de ansatte ved å la de disponere forskjellig treningsutstyr for bl.a. ta vare på rygghelsen.

Et slikt utstyr kan være en elektronisk muskelstimulator som får musklene til å arbeide selv. Den får blodsirkulasjonen til å øke og løser opp stivhet og forkalkninger i musklene.

Ikke minst er den forebyggende effekt ved denne behandlingen viktig for musklene og helsen.

Gevinsten ved bedre helse blant de ansatt måles direkte i bedriftens økonomi.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Bruker EMS både for ryggproblemer og oppstramming av figuren

Sitat: "Jeg har i første omgang hatt problem med ryggen, kjøpte apparatet i håp om at det skulle hjelpe. Det syns jeg faktisk det gjorde. Så har jo problemet blitt verre andre steder så da brukte jeg .........Les mer


Muskelplager og EMS trening og terapi i utsatte yrker

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområde: Terapi for muskelplager, Oppstramming og trening av muskler

Sitat: ” Har ikke hatt det bedre på lenge. Virker effekti.........Les mer

Andre aktuelle saker