Europe/Oslo Muskelstimulering ved lammelser og etter langvarig sengeleie
Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Muskelstimulering masserer dypere enn annen massasje
fordi musklene arbeider selv Rask hjelp for nakke/skuldersmerter Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene? Smerter, lammelser og degenererte muskler kurert av EMS Fikk livet tilbake etter 27 år med smerter!

Muskelstimulering ved lammelser og etter langvarig sengeleie

Etter langvarig sengeleie og etter lammelser ved hjerneblødning er det viktig at muskelaktiviteten opprettholdes

Behandling med muskelstimulering bør settes i gang raskt
ved langvarig sengeleie.
Andre artikler :

Et langvarig sengeleie fører til svekkelse og minking av muskelmasse. Når muskelene ikke brukes mister de gradvis sin funksjon.

Dersom mennesker som må holde sengen jevnlig fikk anledning til å få elektroterapi ville de kunne holde muskulaturen vedlike og i mange tilfeller komme tilbake i funksjon igjen.

Ved en lammelse er nerven som går til de motoriske sentra i muskelen blitt ødelagt. Muskelen kan derfor ikke beveges. Ved elektroterapi man man imidlertid som oftest få den til å jobbe om man ikke venter for lenge. I en del tilfeller vil andre nerver etterhvert finne veien til muskelen om den holdes vedlike slik at funksjon kan gjenvinnes.

Det er viktig at behandling settes igang innen 1/2 år etter en hjerneblødning. Det samme gjelder ved lammelser f.eks. etter trafikkuhell o.l.

Muskler som ikke er aktive lenger vil de etter hvert degenereres. I mange tilfeller vil også en del av muskelmassen bli erstattet med fettvev. Det er derfor viktig at det opprettholdes daglig muskelaktivitet før denne prosessen lår for langt da det da vil bli vanskeligere å gjenoppbygge muskulaturen.

Elektronisk muskelstimulering er i slike tilfeller et meget godt verktøy da trening her kan foretas uten at ledd bli belastet, og uten at pasienten trenger bevege musklene med viljen.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Gir EMS behandling av blodsirkulasjon i klinikker resultater?

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Terapi for muskelplager, bedre blodsirkulasjon, oppstramming/ styrking og trening av muskler

Sitat: ” Det virker b.........Les mer


Muskelstimulering hjalp mot smerter ved bechterews og leddgikt

Sitat: "Jeg kjøpte apparat fordi jeg har vært plaget med rygg/nakke -smerter. Er også plaget med leddgikt og ”Bechterews” (revmatisk sykdom som går på smerte i ledd).

Den type ”massasjen.........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Langvarig arbeid med PC kan gi senebetennelse ....Les mer: