Europe/Oslo Smerter ved artrose, slitasjegikt kan dempes med elektroterapi
Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Muskelstimulering masserer dypere enn annen massasje
fordi musklene arbeider selv Rask hjelp for nakke/skuldersmerter Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene? Smerter, lammelser og degenererte muskler kurert av EMS Fikk livet tilbake etter 27 år med smerter!

Smerter ved artrose, slitasjegikt kan dempes med elektroterapi

Behandling med Tens, transcutan nervestimulering vil ta bort en del av smertene ved slitasjegikt, artrose.

Smerter ved artrose kan lindres uten piller
Andre artikler :

Dette er den mest vanlige leddsykdommen. Den opptrer vanligvis hos eldre.

Det skjer her en oppbløting og nedsliting av den ellers så faste brusken i leddet. Kapselen og båndene rundt leddet stivner og det oppstår smerter. Brusken mellom ledd vil ofte være ødelagt, og det kan ha oppstått forandringer i beinet ved siden.

Derfor kan ikke artrose kureres helt, men smertene kan lindres.

Artrose kan oppstå i ulike ledd, både finger, kne, hofte og føtter.

Det anbefales at man benytter elektroterapi, TENS til å dempe smertene.

I tillegg er fysisk aktivitet og en sunn livsstil viktig. Trening er bl.a. viktig for å opprettholde bodsirkulasjonen i området for å forhindre forverring. Ofte vil smertene hindre pasienten i å bevege seg og trene, og dette forverrer tilstanden.

Trening med Elektroterapi EMS, elektronisk muskelstimulering kan utføres uten at at ledd blir belastet. Slik trening øker blodsirkulasjonen kraftig og styrker muskulaturen. Treningen stimulerer også til mer fysisk aktivitet.

Med Trimform muskelstimulator av modellen Trimform V80 kan man utføre både TENS-behandling for smerte og EMS behandling for muskelaktivitet og øket blodsirkulasjon samtidig.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Gir EMS behandling av blodsirkulasjon i klinikker resultater?

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Terapi for muskelplager, bedre blodsirkulasjon, oppstramming/ styrking og trening av muskler

Sitat: ” Det virker b.........Les mer


Muskelstimulering hjalp mot smerter ved bechterews og leddgikt

Sitat: "Jeg kjøpte apparat fordi jeg har vært plaget med rygg/nakke -smerter. Er også plaget med leddgikt og ”Bechterews” (revmatisk sykdom som går på smerte i ledd).

Den type ”massasjen.........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Langvarig arbeid med PC kan gi senebetennelse ....Les mer: