Europe/Oslo Smerter i rygg ved lumbago dempes med muskelstimulering
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere

Smerter i rygg ved lumbago dempes med muskelstimulering

Smerter ved lumbago oppstår i nedre del av rygg etter feil arbeidsstilling, uvante brå bevegelser eller tunge løft.

Raskere bedring med muskelstimulering på rygg
Andre artikler :

Det som kan føre til at man får lumbago er som nevnt at man løfter noe tungt. Men det kan også komme av dårlig kroppsholdning, osteoporose og mer sjelden av infeksjoner i nedre del av ryggen.

I begynnelsen bør området få ro, men du kan dempe smertene ved forsiktig behandling med TENS, (trancutan nervestimulering)

Man plasserer her elektrodepads fra et elektroterapiapparat på bestemte punkter for å blokkere de elektriske impulsene til hjernen i de smerteførende nervene.

Etter hvert kan også elektrodepads plasseres på over de motoriske nervesentra i musklene for å få i gang muskelbevegelser som øker blodsirkulasjonen og stoffskiftet i området. Dette vil framskynde bedring av tilstanden.

Muskelaktiviteten og økning av blodsirkulasjonen vil også frigjøre smertedempende endorfiner i blodet.

I behandlingsbøker som følger ¨med enkelte elektroterapiapparater vil man kunne finne spesielle behandlingsprogrammer for bl.a. behandling av lumbagoSlik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Bruker EMS både for ryggproblemer og oppstramming av figuren

Sitat: "Jeg har i første omgang hatt problem med ryggen, kjøpte apparatet i håp om at det skulle hjelpe. Det syns jeg faktisk det gjorde. Så har jo problemet blitt verre andre steder så da brukte jeg .........Les mer


Muskelplager og EMS trening og terapi i utsatte yrker

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområde: Terapi for muskelplager, Oppstramming og trening av muskler

Sitat: ” Har ikke hatt det bedre på lenge. Virker effekti.........Les mer

Andre aktuelle saker