Europe/Oslo Styrketrening med muskelstimulator
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Vår stillesittende livsstil gir ikke kroppen den naturlige bevegelse den trenger Stopp kroppens forfall med TEMS Sterke magemuskler forebygger og hjelper mot ryggproblemer Hjemmetrening for vond rygg Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Trimform muskelstimulator aktiverer ubrukte muskelfibre Kan du trene 400 muskler?

Styrketrening med muskelstimulator

Med elektronisk muskelstimulator kan du trene, styrke og bygge opp dine muskler.

Muskelstimulering øker blodsirkulasjonen radikalt og 
styrker musklene
Andre artikler :

Styrketrening og muskelbygging med elektronisk muskelstimulator setter spesielle krav til apparatet det utføres med. Muskelstimulatoren må ha muligheter for å justere impulslengden og frekvensen.

Den må også tilfredstille normene til EU sitt medisinske direktiv, slik at den har nok ressurser å gå på til å gi tilstrekkelig kraftige kontraksjoner.

Man starter gjerne behandlingen med korte impulsintervaller for å varme opp muskulaturen og få opp en kraftig blodgjennomstrømming i vevet. Faktisk vil man her kunne få utvidet de små kapillærene sitt tverrsnitt 30 ganger etterhvert.

Etterhvert øker man impulslengdene opp til maks 2,5 sek slik at muskelen blir stående i spenn i dette intervallet. Man øker også styrken på impulsene etterhvert opp mot smertegrensen.

Forsøk fra Russland (Kohl) viser at man får en større økning i muskelstyrke og volum om man faktisk overskrider smertegrensen i en periode, så her kan man si at man har mulighet for å "lide for skjønnheten" eller muskelstyrken om man vil. Den "gode nyheten" er at man slipper å slite med vekter o.l. da muskelstimulatoren setter musklene til å arbeide av seg selv mens du ligger i ro.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Elektronisk muskelstimulering strammer opp magemusklene

Sitat:"Bruker apparatet mest til oppstramming av musklene på magen. Er kjempefornøyd. " .........Les mer


Muskelstimulering er et godt treningstips ved slanking

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Terapi for muskelplager og trening av muskler

Sitat: ” Jeg er kjempefornøyd. Jeg vet av erfaring at det hjelper. kan.........Les mer

Andre aktuelle saker