Europe/Oslo Elektroterapi (TNS/EMS) reduserer kroniske leggsår raskere
Det er mange som bekymrer seg over slapp hud, og flere og flere tyr til kosmetisk kirurgi for å bli kvitt dette. EMS gjør huden mer spenstig EMS benyttes i klinikker, men man kan også gjøre det hjemme med et skikkelig hjemmeapparat Elektrotrim overtar musklene dine Elektroterapi  på hud gjør at kroniske sår gror raskere Kroniske sår gror raskere Det er påvist at elektroterapi, elektrisk stimulering  ved elektroder på huden,  øker blodsirkulasjonen i huden og musklene,  og bidrar til en bedre helse for huden.
Øk blodsirkulasjonen i huden Kroniske sår i huden sin groevne påvirkes av elektro stimulering, elektorterapi Elektro stimulering forbedret groevnen

Elektroterapi (TNS/EMS) reduserer kroniske leggsår raskere

Kroniske leggsår er en av de mange problemer som kan behandles med TNS eller EMSdersom man har tilgang på et elektroterapiapparat

Elektroterapi (TNS/EMS) reduserer kroniske leggsår raskere
Andre artikler :Reduksjon av kroniske sår.

En undersøkelse viste at elektronisk stimulering av kroniske leggsår (Chronic Leg Ulcer) reduserte såret med halvparten av dets opprinnelige størrelse over en behandlingsperiode på 4 uker.

Denne undersøkelse viste at elektronisk stimulering av kroniske leggsår (Chronic Leg Ulcer) reduserte såret med halvparten av dets opprinnelige størrelse over en behandlingsperiode på 4 uker.

En steril elektrode ble plassert midt i såret, og en annen ca 20 cm fra såret. og behandlingen ga ikke smerte eller ubehag. (pasientene fikk beskjed om å rapportene noe form for ubehag, men ingen rapporter ble gitt verken før eller etter behandlingen).Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator
Andre aktuelle saker


  • Skiveprolaps kan være meget smertefull, og derfor er det vanskelig å trene musklene. Opptrening av ....Les mer: