Europe/Oslo Jeg startet med et Trimform hjemmeapparat
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Trimform muskelstimulator aktiverer ubrukte muskelfibre Kan du trene 400 muskler? Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det Kan figuren formes med muskel-stimulator? EMS hjelper det å komme over terskelen til et sunnere liv Økt motivasjon til slanking med EMS

Jeg startet med et Trimform hjemmeapparat

Profesjonell behandling krever større maskiner, sier Vera Andersen, som nettopp har åpnet klinikk i Støvring med Trimform behandling og soneterapi.

Vera Andersen har i den forbindelse byttet ut sin Trimform 12 med det profesjonelle Trimform muskelstimulator apparatet med hele 24 elektropads.

startet med et Trimform hjemmeapparat
Andre artikler :

Se Original Scannet dokument

Profesjonell behandling krever større maskiner, sier Vera Andersen, som nettopp har åpnet klinikk i Støvring med Trimform behandling og soneterapi.

Vera Andersen har i den forbindelse byttet ut sin Trimform 12 med det profesjonelle Trimform muskelstimulator apparatet med hele 24 elektropads.

Soneterapeut Vera Andersen har vært hjemmehjelp siden 1979, men var selv utsatt for muskelproblemer og skuldersmerter- banale arbeidsskader som gjør livet surt- og som den tradisjonelle behandling ikke helt kan gjøre noe med utover å stikke en resept i hånden på pasientene. Derfor begynte jeg å interessere meg for alternativ behandling, sier Vera Andersen, og det ble altså en utdannelse som soneterapeut. Jeg ble selv hjulpet fantastisk godt med Trimform behandlinger, og jeg er ikke i tvil om at jeg kunne kombinere soneterapien med elektrisk muskelstimulering. Jeg startet med Trimform hjemmebehandlingsapparat med 12 elektropads, og har nå tatt steget til professjonell behandler med det store Trimform klinikkapparatet-

Jeg har åpningstilstelning i klinikken min fredag den 22. aug. 1986 her på Grandgårdsvej 60 i Støvring. Jeg vet at jeg med Trimform behandlingen kan hjelpe mange mennesker som har problemer med ryggen og andre former for ledd og muskelsmerter.

Muskelbehandling og soneterapi er en fantastisk og god behandlingskombinasjon, og jeg kjenner dessuten de gode behandlingsresultater på min egen kropp, og det er et godt utgangspunkt, sier Vera Andersen. Svært mange årsaker til rygglidelser skyldes jo en svekket muskulatur.

Under bildet: Vera Andersen ble soneterapeut, fordi den tradisjonelle behandling mot myoser og rygglidelser ikke fungerte. Det er for mange resepter og for få behandlingstilbud fra legesiden, sier Vera Andersen.

Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer


Fikk klinikk for oppstramming av figuren og slanking hjemmeRapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Oppstramming

Sitat: ” Mage, rompe har blitt strammere ved regelmessig bruk. Bruker det også annen hver .........Les mer

Andre aktuelle saker