Europe/Oslo Slik ble jeg 1 meter og 95 cm mindre i omfang
EMS hjelper det å komme over terskelen til et sunnere liv Økt motivasjon til slanking med EMS Trening er viktig  for en harmonisk bmi Sjekk din bmi før det er fare på ferde Vektklubber på internett bør også satse på trening Slank deg der du ønsker på kroppen

Slik ble jeg 1 meter og 95 cm mindre i omfang

På grunn av elektroterapibehandlingen har jeg til tross for det store tapet av kilo, bevart en glatt, stram hud uten overflødige rynkefolder.Jane Lucas

Slanket bort flere livvidder
Andre artikler :

Se Original Scannet dokument

Min figur gav meg store problemer, sier Jane.

Hun har, som mange andre, ført en håpløs kamp mot for mange kilo.
Jeg er kun 156 cm høy, sier hun og ved nyttårstider 1998 hadde vekten sneket seg opp til nesten 100 kilo. Så mye ekstra er både fysisk og psykisk belastende. Da besluttet jeg meg for alvor for å løse problemet.

Da jeg startet med elektroterapi behandlinger i midten av januar, veide jeg 96 kilo og mine hofte og midje mål lå et godt stykke over 100 cm.
Etter 10 behandlinger med elektroterapibehandling i klinikk, hadde jeg gått ned 10 kilo og tre kjolestørrelser. Fra mars til september har jeg fått omkring 24 elektroterapi behandlinger i klinikk fordelt på 1 til 2 ganger i uken og med kortere pauser på 8 til 14 dager i ferier og helligdager.

Men resultatene snakker for seg selv. Jeg er nå 40 kilo lettere og det er jo deilig, sier Jane. Jeg har lagt om kostvanene mine til mer av det grove og sunne, men er ikke en fanatiker. Jeg tar da gjerne en Cola inni mellom.

Nå passer jeg tøy i størrelse 38/40. Det er helt normalt for min høyde, sier Jane.

På grunn av elektroterapibehandlingen har jeg til tross for det store vekttapet, bevart en glatt, stram hud uten overflødige rynkefolder.

Det at alle mine tidligere oppstrammings forsøk har løpt ut i sanden skyldes nok mangel på mosjon.

Nå har jeg kommet i god fysisk form og har begynt å trene.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator
Andre aktuelle saker