Europe/Oslo Trening av muskler kan gi smerter ved Bechterews. EMS trening i
Pasienter med Bechterews får dempet smerter  med Trimform muskelstimulator Smerter ved Bechterews reduseres Smerter  ved bechterews kan dempes med muskelstimulering Bechterews behandles med EMS Bechterews og leddgikt kan gi mye smerter Fikk hjelp mot bechterews og leddgikt Bechterews sykdom er en reumatisk betennelsesreaksjon som heklst rammer ledd i ryggsøylen og bekkenet Håp for bedring av bechterews Muskelstimulator til lindring av Bechterews smerter
Demper smerter ved bechterews uten piller

Trening av muskler kan gi smerter ved Bechterews. EMS trening i

stedet for vanlig fysisk trening avlaster ledd og muskler og virker dempende på smertene ved Bechterews.

EMS demper smerter og styrker ryggmuskler ved Bechterews
Andre artikler :Bechterews sykdom er en reumatisk betennelsesreaksjon som helst rammer ledd i ryggsøylen og bekkenet. Denne sykdommen rammer helst menn. Smertene er verst om natten slik at man må stå opp for å røre på seg.

Muskelstyrkende øvelser er spesielt viktig for å motvirke at funksjonsevnen reduseres.

Elektroterapi kan derfor spille en viktig rolle for å styrke de lokale musklene da pasienten ofte vil ha vondt for annen form for trening.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Muskelstimulering hjalp mot smerter ved bechterews og leddgikt

Sitat: "Jeg kjøpte apparat fordi jeg har vært plaget med rygg/nakke -smerter. Er også plaget med leddgikt og ”Bechterews” (revmatisk sykdom som går på smerte i ledd).

Den type ”massasjen.........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Ta vare på ryggen før det er for seint ....Les mer: