Europe/Oslo Inkontinens, bekkenmuskulatur og elektronisk muskelstimulering
Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Trening er viktig  for en harmonisk bmi Sjekk din bmi før det er fare på ferde Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser God Livskvalitet etter 40 års lidelser! Noen er forhindret i å trene  for å kontrollere  fedme og vektproblemer Rullestolbrukere, prøv muskelstimulering! En studie I USA viste at eldre pleietrengende pasienter økte muskelstyrken med 174 prosent med muskelstimulering Eldre fordoblet muskelstyrken

Inkontinens, bekkenmuskulatur og elektronisk muskelstimulering

En effektiv metode for å trene bekkenmuskulaturen for å motarbeide inkontinens er elektronisk muskelstimulering, EMS

EMS er en effektiv metode for å trene bekkenmuskulaturen
Andre artikler :Elektroterapi får musklene til å trekke seg sammen, og trener slik opp musklene. Man kan også trene opp bekkenmuskulaturen på denne måten. Elektroterapi kan brukes som et ledd i oppøving av muskulær kontroll i bekkenmuskulaturen.

Opptrening av bekkenbunnsmuskulaturen ved ufrivillig vannlating er et område der elektroterapi har vist seg meget effektivt for enkelte og er brukt i fysioterapiSlik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Muskelstimulering hjalp mot smerter ved bechterews og leddgikt

Sitat: "Jeg kjøpte apparat fordi jeg har vært plaget med rygg/nakke -smerter. Er også plaget med leddgikt og ”Bechterews” (revmatisk sykdom som går på smerte i ledd).

Den type ”massasjen.........Les mer


Elektronisk muskelstimulering fikk formen og figuren på topp

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Bedre blodsirkulasjon og oppstramming

Sitat: ” Når man bruker apparatet regelmessig da blir man i bedre form. Det vir.........Les mer

Andre aktuelle saker