Europe/Oslo EMS og øvelser for rehabilitering og styrking av muskler
Muskelstimulering kan hindre at muskler degenereres 
etter lammelser Få liv i lammede muskler igjen Gjenvinning av styrke i muskler og rehabilitering gikk raskere med elektrisk muskelstimulering
Raskere muskelstyrke med EMS Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser God Livskvalitet etter 40 års lidelser!

EMS og øvelser for rehabilitering og styrking av muskler

Muskelstimulering, ems, er en god metode for rehabilitering av muskler. Det forhindres at musklene degenererer på grunn av manglende aktivitet

Muskelstimulering, ems, er en god metode for rehabilitering av muskler.
Andre artikler :Det brukes f.eks. økende som hjelpemiddel for rehabilitering etter skader og/eller langvarig sengeleie, og for vedlikehold av svak muskulatur i forbindelse med slag og lammelser.

Etter brudd og leddskader hvor ben ikke kan belastes har elektroterapi vært. benyttet med gode resultater.

TEMS brukes f.eks til gjenopptrening etter skader og kirurgiske inngrep og har vist seg å føre til raskere rehabilitering.

Rask rehabilitering er ikke minst viktig når det gjelder skader blant toppidrettsutøvere. Profesjonelle idrettsutøvere har brukt elektroterapi i forbindelse med rehabilitering etter kneskader.

I toppidretten brukes blant annet elektroterapi for å få skylt melkesyren ut av systemet etter hardtrening for å unngå støle musklerSlik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator
Andre aktuelle saker

  • Sixpack uten slit
    Magemusklene er muskler som reagerer lett på trening for oppstramming. Muskelstimuleringover tid får ....Les mer: