Europe/Oslo EMS brukes til terapi mot muskelsmerter og trening for bedre bmi
Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Akutte smerter i nedre del av ryggen, lumbago, går som regel over av seg selv innen 1 uke, men man kan bli kvitt smertene raskere med en muskelstimulator Akutte ryggsmerter behandles raskere Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det Kan figuren formes med muskel-stimulator? EMS hjelper det å komme over terskelen til et sunnere liv Økt motivasjon til slanking med EMS Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene?

EMS brukes til terapi mot muskelsmerter og trening for bedre bmi

Elektroterapi omfatter både EMS, elektronisk muskelstimulering, og en rekke terapier for behandling av smerter, (TENS), og muskel og skjelettlidelser i tillegg til kosmetiske metoder for oppstramming, figurforming, slanking, og hudforbedring

EMS brukes til terapi mot muskelsmerter og trening for bedre bmi
Andre artikler :Elektroterapi er et "gammelt" prinsipp som har vært anvendt og anerkjent i mer enn 100 år. Det er en effektiv og helt uskadelig måte å stimulere/trene dine muskler på.

Elektroterapi er en fleksibel behandlingsform og benyttes blant annet til cellulitter, ansiktsløft, oppstramming, muskeltrening, smertelindring samt en rekke andre kosmetiske og terapeutiske formål.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Elektronisk muskelstimulering strammer opp magemusklene

Sitat:"Bruker apparatet mest til oppstramming av musklene på magen. Er kjempefornøyd. " .........Les mer


Muskelstimulering hjalp mot smerter ved bechterews og leddgikt

Sitat: "Jeg kjøpte apparat fordi jeg har vært plaget med rygg/nakke -smerter. Er også plaget med leddgikt og ”Bechterews” (revmatisk sykdom som går på smerte i ledd).

Den type ”massasjen.........Les mer

Andre aktuelle saker