Europe/Oslo Opptrening med EMS kurerer smerter og skade ved nakkeblokade
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Raskere bedring med muskelstimulering på rygg Ryggsmerter ved lumbago Trimform modellene er profesjonelle apparater Kun det beste i teknisk kvalitet og virkningsgrad

Opptrening med EMS kurerer smerter og skade ved nakkeblokade

Muskelstimulering kan dempe smerter ved blokkeringer i ledd og muskler slik at muskelstimulatoren arbeide med musklene slik at blokkeringer blir løst opp

Opptrening med EMS kurerer smerter og skade ved nakkeblokade
Andre artikler :

 • Se Original Scannet dokument

  Inge Nielsen, Billund er 38 år. Etter en alminnelig operasjon mot muskelsmerter i nakkeregionen har hun vært invalidisert i 16 år.Legene sier at det er en psykisk lidelse. Men bildene her på siden viser helt tydelig, at ryggsøylen hennes er skjev, helt .. formet og at hun har en unaturlig muskelspenning, som tvinger hodet ned mot brystet. Stakkars Inge Nielsen har i 16 år hatt blikket vendt mot himmelen, ikke fordi hun selv ønsker å se opp i luften, men fordi hun ikke klarer å tvinge hodet på plass.

  Det har vært forferdelig smertefullt for henne, og i alle disse år har hun overhodet ikke vært i stand til å ligge på ryggen. I de siste halvannet år har Inge Nielsen fått soneterapibehandling hos Mette Lissau i Grindsted, fordi Mette Lissau tilbød å hjelpe henne. De har lykkes å flytte den skjeve ryggsøylen hele 7 cm, men nå er behandlingsmuligheten med soneterapi brukt opp.

  Den 11.6.86 ble Inge Nielsen behandlet med Trimform muskelstimulator for først gang og som bidet viser kunne hun allerede etter den første Trimform- behandlingen rette hodet opp til normal stilling. Inge Nielsen føler seg godt til pass under Trimform- behandlingene, og etter kun 4 Trimform- behandlinger kan hun allerede i slutten av juni måned holde hodet opprett i normal stilling i hele 20 minutter av gangen.

  Det ser virkelig lovende ut, mener både Inge Nielsen og Mette Lissau. Vi er overbevist om at ytterligere muskelstimulering kan hjelpe Inge Nielsen til en normal tilværelse.
  Under bildene: Før den første Trimform- behandlingen kan Inge Nielsen ikke løfte hodet sitt opp fra skulderen. Og det er til og med en tydelig bedring etter halvannet år med soneterapi. Før den tiden var hodet trukket enda lengre ned og ansiktet vendte oppad.

  Kameraet viser tydelig at Inge Nielsens ryggsøyle er skjev. Etter den første Trimform- behandlingen kan Inge Nielsen selv rette hodet et godt stykke opp fra skulderen. Fantastisk, sier hun. Jeg tror at det nok skal bli mye bedre med flere behandlinger.
  Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
  Slik Virker Trimform Muskelstimulator

  Idrettsskader og muskelsmerter leges raskere med elektroterapi

  Rapport fra bruker av elektroterapi:

  Bruksområder: Trening av muskler

  Sitat: ” Gode erfaringer spesielt for maveregionen, da jeg har hatt en del plager med lumbago og .........Les mer


  Musklene i ryggen ble sterkere med trening med elektroterapi

  Rapport fra bruker av elektroterapi:

  Bruksområder: Terapi for muskelplager Sitat: ”Jeg har blitt bedre i ryggen da jeg antar at muskelgruppen er blitt sterkere. Har også brukt på .........Les mer

  Andre aktuelle saker


  • De siste tiårene har det vært et stadig større fokus på den helsemessige effekten til antioksidanter ....Les mer:

  • Hodepine og migrene kan komme fra spenninger inakke og skuldre. Det kan du gjøre noe med. ....Les mer:

  • Opphoping av slaggstoffer i muskelvev kan gi nedsatt blodsirkulasjon og trykksmerter ....Les mer: