Europe/Oslo Smerter, lammelser og degenererte muskler kurert av EMS trening
Bedre helse på arbeidsplassen med Trimform muskelstimulatorer Elektronisk hjemmebehandling for smerter Elektronisk muskelstimulering er en raskere vei til en
kropp med optimal bmi Trimform muskelstimulering for god helse Muskelstimulator ga livskvalitet etter 40 års lidelser God Livskvalitet etter 40 års lidelser! Muskelstimulering, ems, er en god metode for rehabilitering av muskler. Tar vare på muskulaturen før den forfaller Muskelstimulering kan hindre at muskler degenereres 
etter lammelser Få liv i lammede muskler igjen

Smerter, lammelser og degenererte muskler kurert av EMS trening

Oppsiktsvekkende resultater i behandling av smerter i muskulatur som følge av muskelskader og degenereringer med påfølgende lammelser med Trimform muskelstimulator.

Smerter, lammelser og degenererte muskler kurert av EMS
Andre artikler :

Etter 27 år med konstante smerter, lammelser, bindevevsskader og degenererte hals og lendevirvler kan 52 år gamle Birgit Madsen i Næstved igjen leve et aktivt liv takket være Trimform muskelbehandling.

Allerede for 27 år siden var Birgit Madsen, innlagt i seks måneder på det fysiurgiske kursted Hald Ege ved Viborg på grunn av lammelser i kroppens ene side. Ved utskriving fikk jeg vite at jeg aldri mer ville komme til å bevege meg normalt igjen, sier Birgit Madsen.

Jeg var elitegymnast. Jeg har alltid vært glad og utrolig aktiv, så det var vanskelig for meg å være uten elitegymnastikken, sier Birgit Madsen, som selv mener at årsaken til sykdommen hennes skyldes et alvorlig fall i en gymnastikksal, hvor hun slo ryggen svært stygt på et springbrett. Men livet skal gå videre og ved å gjennomføre Hald Eges gjenopptreningsprogram, kunne jeg til tross for konstante ryggsmerter fortsette i min jobb som skolelegesekretær, og klarte også å ta meg av to barn, hus og hage. Selv etter en komplisert fødsel da jeg var 37, fortsatte jeg å jobbe, selv om fødselen hadde forverret tilstanden min. Men jeg ville ikke gi opp, sier Birgit Madsen. Jeg tok spesialutdannelse og ble lærer i en barnehageklasse i en privat skole i Fredericia.

Trafikkuhell slo meg helt ut. I 1974 var jeg innblandet i et trafikkuhell, der resultatet var kraniebrudd og skader på nakkevirvlene. Det forverret ryggproblemene mine og psykisk ble jeg også slått helt ut, fordi mannen min døde akkurat på det tidspunktet. Jeg ble derfor lagt inn på Vejlefjords nervesanatorium i 2 ½ måned, hvor jeg også fikk fysioterapeutiske behandlinger for rygg- og nakke skadene og for mine konstante migreneanfall. Dessverre var behandlingen uten effekt. Etter utskrivning gikk jeg derfor til behandling hos kiropraktor når jeg hadde råd til det. Behandlingen hos kiropraktor hjalp, men dessverre kun i meget kort tid. Jeg måtte klare tilværelsen med mye medisin, Felden, Codymagnyl og Panodril, sterkere stoffer ville jeg ikke ta, selv om jeg ble tilbudt det.

Omskolering til ny stilling. På grunn av konstante smerter og hodepine kunne jeg ikke lengre undervise. Jeg ble derfor omskolert til teknisk tegner, men dessverre viste jobben seg å være for belastende for min fysiske tilstand. I 1984 flyttet jeg her til Næstved.

Med krykker og gåstol. Jeg fikk det dårligere og dårligere. I oktober 1984 hadde jeg en prikkende nummen fornemmelse i hele venstre halvdel av kroppen. Jeg kunne ikke lengre styre bevegelsene i hender og føtter og var foruten konstant plaget av ødemansamlinger i hele kroppen. På venstre hånd kunne ikke fingrene rettes helt ut lengre. Etterpå kunne jeg kun bevege meg meget forsiktig rundt med krykker og gåstol, også innendørs. Mine kreative interesser akvarellmaling og pianospill måtte også legges på hyllen. Etter undersøkelse på Næstved sykehus ble jeg innstilt for invalidepensjon etter følgende diagnose: Spondylosis Col. Cum. Degeneration of Discus i lille v.L.V. Arthrosis acromivolav bilat. Myosis varia. Pasienten smerteplaget, får hyppige fysiourgiske behandlinger med forbigående effect. Behandlet med Ibuproffein ( et gikt preparat) og Felden, Panodril 1 mg. (smertestillende) og Aposepam (muskelavspennende).

Det må de lære dem å leve med. Til tross for at jeg har en søt og forståelsesfull lege, følte jeg meg sviktet av systemet. Tross all verdens hjelpemidler, gåstol, krykker, baderoms- handikap utstyr, spesiallaget lenestol og seng, kan ingen mennesker avfinne seg med å leve en tilværelse i konstante smerter uten håp om bedring. Jeg var dypt deprimert over, at jeg i en alder av 52 år, skulle leve som invalid med konstante smerter. Legene kunne bare tilby med gikt medisin og all den smertestillende medisin jeg hadde behov for, og fysiurgiske behandlinger uten effekt. Trimform hjalp meg omgående Noen bekjente fortalte meg at Trimform muskelapparatet hadde hjulpet dem veldig. Jeg bestilte derfor et hjemmeapparat pr. telefon. Da de i firmaet hørte hvor elendig jeg hadde det, tilbød konsulenten meg en behandling hjemme hos meg selv for å se om jeg overhodet kunne bruke apparatet selv.

Den 9. april fikk jeg så behandling med det store profesjonelle Trimform apparat. Behandlingen varte i 35 minutter, hvor mine muskler, fra nakke til hel, samt underarmer og hender ble aktivert av svake strømimpulser- akkurat som hvis jeg hadde trent kraftig i mange timer. Virkningen var helt utrolig. Alle mine ødemer ble arbeidet ut av kroppen. Det lettet. Hele seks ganger etter behandling måtte jeg tisse, og jeg var blitt helt fri for smerter. Hodepinen var også vekk og jeg kunne igjen styre mine bevegelser. Jeg følte meg som født på ny- og helt ellevill danset jeg lykkelig omkring på gulvet. Glemt var gangstativ og krykker- jeg har ikke hatt bruk for dem siden. Den følgende helgen deltok jeg på et pensjonistprosjekt, hvor jeg uten krykker og gåstol skjenket kaffe rundt til deltakerne. Jeg har også danset i fire timer på et kroball, sier Birgit Madsen.

Nå har jeg igjen full fart i livet. Selv om jeg har degenererte knokler i hals- og lendevirvler, er jeg nå i stand til å leve et normalt liv. Jeg har ikke lengre bruk for hjemmehjelp, men klarer rengjøring og innkjøp selv. Krykker og gåstol er levert tilbake til hjelpemiddelsentralen. Hvis jeg føler meg trett eller får smerter på grunn av overanstrengelse, bruker jeg Trimform apparatet i 20 minutter til en halv time. Så arbeides smertene vekk, og jeg får det godt igjen med en gang. Jeg er nå helt medisinfri, forklarer Birgit Madsen.

Folk vil behandles av Birgit Madsen. Først i juni måned byttet jeg hjemmeapparatet inn i det store profesjonelle Trimform apparatet. Familie, venner og folk i nabolaget har jo sett hvilken gledelig forandring som skjedde med meg, sier Birgit Madsen. Nå vil de ha behandling av meg, hvis de har gikt eller andre muskelproblemer, hodepine eller kanskje bare trenger å trene opp igjen svake muskler. Jeg har allerede oppnådd flere positive resultater. Hvem vet, kanskje kan jeg skape meg en helt ny tilværelse som Trimform behandler avslutter Birgit MadsenSlik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Trening av muskler med EMS er gunstig for alle aldersgrupper

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder:Terapi for muskelplager,bedre blodsirkulasjon, Oppstramming og trening av muskler

Sitat: ” Jeg kjøpte dette apparat m/8 .........Les mer


Elektroterapi hjelper eldre med smerter p.g.a. muskelplager

Rapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Terapi for muskelplager

Sitat: ” God” .........Les mer

Andre aktuelle saker