Europe/Oslo Oppstramming av figuren med muskelstimulator uten øvelser
Sterkere muskler, bedre helse og bedre bmi Sterkere muskler med EMS muskelstimulering Med muskelstimulering strammes figuren opp der du ønsker det Kan figuren formes med muskel-stimulator? Taper man vekt må slappe muskler strammes opp Slank med dietter og oppstrammet med EMS Slanking med Trimform muskelstimulator gir bedre bmi enn slankekurer Raskere bedre bmi med muskelstimulering Trimform muskelstimulatorer fungerer etter EMS-prinsippet. EMS betyr elektronisk muskelstimulering Hva gjør EMS med musklene?

Oppstramming av figuren med muskelstimulator uten øvelser

Du trenger ikke gjøre anstrengende øvelser for å stramme opp figuren.Du kan faktisk ligge i ro og la muskelstimulatoren arbeide med musklene

Oppstramming av figuren med  muskelstimulator
Andre artikler :

Se Original Scannet dokumentDe siste åra har vi fått vite at vi kan stramme oss opp med piller og pulver, te og trim. Med faste, kosthold og spesielle dietter. Det finnes nesten ikke grenser for hva vi kan gjøre, dersom vi ønsker en annen form på kroppen.

Men er det mulig å trimme kroppen også ved ikke å gjøre noe som helst?

Ved bare å ligge på ryggen og ta livet med ro?

- Ja, sier Kirsti Drevik, som driver Ålesund Toningsenter. Det er fult mulig å ta inn atskillige centimeter både her og der, bare ved å ta livet med ro.

Det Kirsti Drevik snakker om er såkalt elektrotrim. Over hele landet dukker det nå opp såkalte oppstrammingssalonger som har spesialisert seg på nettopp denne metoden.

- Både enkelt og ufarlig, forteller Kirsti Drevik. Vi stimulerer rett og slett musklene rundt magen, over baken og hoftene og i lårene, til å arbeide, ved hjelp av elektriske impulser. Små elektroder festes på spesielle punkter på magen, hoftene , lårene og baken, og ved å gi små elektriske ”støt” trekker musklene seg sammen. Musklene blir på denne måten satt i arbeid, og de jobber regelmessig, på grunn av de elektriske påvirkningene, i alle de 40 minuttene som behandlingen foregår.

Resultatet blir ikke nødvendigvis at vedkommende tar av kilo og blir lettere. Ønsker man det så må som oftes kostholdet også forandres. Det vi imidlertid oppnår med å sette muskelgrupper i arbeid, er at musklene blir strammere og får en mye penere figur.

- Og dette virker?

- Helt klart. Vi har en mengde eksempler på at målene blir andre, musklene strammere og figuren penere etter en del behandlinger. Som regel kan målbåndet vise at det virker allerede etter første behandling. Jeg hadde ei dame her som faktisk gikk inn så mye som ti centimeter allerede etter en behandling.

- Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Det avhenger av hvor god form vedkommende er i på forhånd, hvor mye fett som ligger under huden og hvor slappe musklene er. Vanligvis anbefaler vi en serie på ti behandlinger, og da helst to-tre behandlinger i uka.

Så det er selvfølgelig viktig at man etterpå selv følger opp. Enten ved å endre kostholdet sitt eller ved selv å trimme slik at musklene holdes stramme.

Det er også en del som forsetter å gå her av og til for å holde figuren ved like etter en slik runde med elektrotrim.

- Hvem er det som bruker en sånn form for ”passiv trim”?

- Det er først og fremst kvinner som kommer, i alderen 20 til 60 år. Men vi har også en del menn. Ofte er det mennesker som ikke er for store, men som gjerne vil ”trimme” kroppen litt, slik at den ser penere ut. Spesielt egner elektrotrim seg for kvinner som nettopp har fått barn. Jeg vet av egen erfaring at det ikke er så lett å komme i gang med trening eller andre aktiviteter etter fødselen, for å stramme opp igjen musklene rundt magen. Derfor er dette en glimrende hjelp for disse kvinnene, til å få vekk noen av de pølsene som danner seg ”på midten” etter en Fødsel.

- Dette er altså ikke først og fremst en oppstrammingsmetode?

- Nei, elektrotrim er vel heller for mange en hjelp til å komme i gang med en bevist oppstrammings prosess. Som regel går man inn to-tre centimeter allerede etter første behandling, og bare det i seg selv gir mange en inspirasjon og stimulans til å få lyst til å forsette. Når man så etter en serie med behandlinger ser at dette har gjort noe med figuren, gir det mange inspirasjon til å forsette, eller sette i gang både med å trimme og legge om kostholdet, slik at også kiloene blir borte, sier Kirsti Drevik.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer


Fikk klinikk for oppstramming av figuren og slanking hjemmeRapport fra bruker av elektroterapi:

Bruksområder: Oppstramming

Sitat: ” Mage, rompe har blitt strammere ved regelmessig bruk. Bruker det også annen hver .........Les mer

Andre aktuelle saker