Europe/Oslo Muskler i ansiktet strammes opp og trenes med muskelstimulator
Ansiktsmusklene kan trenes og strammes opp med TEMS Ansiktsløftning uten kniv Ansiktsbehandling  utføres med din Trimform muskelstimulator hjemme Få en ansiktsløftning hjemme EMS trener muskler overalt på kroppen Alle muskler på kroppen kan behandles med EMS Med TRIMFORM maskinen kan du redusere dobbelthaken og også stramme opp huden generelt i området Stram opp dobbelthakene Det er mange som bekymrer seg over slapp hud, og flere og flere tyr til kosmetisk kirurgi for å bli kvitt dette. EMS gjør huden mer spenstig

Muskler i ansiktet strammes opp og trenes med muskelstimulator

Ansiktsbehandling, opptrening med muskelstimulator av små muskler i ansikt og hals for oppstramming av ansiktets konturer er en forholdsvis ny metode.

Muskler i ansiktet strammes opp og trenes med muskelstimulator
Andre artikler :

Med Trimform kan du trene og stramme opp ansiktsmuskulaturen og redusere rynker.

Ansiktsmuskulaturen består av små relativt svake muskler som ligger rett under huden. Det er disse musklene som gir ansiktet dets store bevegelighet og utrykksfullhet.

Disse musklene som musklene, ellers i kroppen, vil forfalle med årene. Med TRIMFORM V80 DELUXE vil du kunne myke opp disse musklene slik at de blir mer elastiske. og strammere.

På samme måte som oppstramming av muskler i kroppen forandrer figurens form, vil dette kunne forandre ansiktets utseende, f.eks vil du kunne stramme opp dobbelthaker og hengekinn.

Siden muskulaturen ligger rett under huden vil denne behandlingen føre til øket blodsirkulasjon i huden, noe som bl.a. viser seg i en bedre hudfarge.

Formen og karakteristikken av et menneskeansikt er i stor grad bestemt av kraniets form, men også ansiktets bløtdeler har stor betydning. Kraniets form er stort sett uforanderlig, men bløtdelene er hele livet under forandring.

Forandringene henger naturlig sammen med aldring, men beror også på ytre og indre påvirkning.

Ansiktets bløtdeler består av muskler, bindevev. fettvev og hud. Ansiktshuden er meget smidig og elastisk. I det løse bindevevet mellom knokler og hud er det innleiret en mengde små muskler ( de mimiske muskler). Storparten av disse fester seg med den ene enden til huden og den andre enden til en knokkel.

Det største hjemmeapparatet, TRIMFORM V80 DELUXE har innebygget en ekstramodul for ansiktsbehandling med frekvenser opp til 300 Hz.

Spesielle elektrodepads for ansiktsbehandling følger med modellen TRIMFORM V80 DELUXE. Disse padsene er selvklebende og er også meget anvendlige til behandling av hals nakke og skuldre.

Slik høyfrekvente impulser er nødvendige når man skal behandle de små ansiktsmusklene som ligger rett under huden.

Alle disse musklene styres av impulser gjennom den 7. hjernenerve ( ansiktsnerven) som forgrener seg framover fra et punkt i nærheten av øret. Dette er ikke de samme nervene som gir beskjed om berøring, trykk, temperatur og smerte i ansiktet til ryggmarg og hjerne. (5. hjernenerve)

Ansiktsnerven sender beskjed fra ryggmargen og hjernen til musklene for å få dem til å trekke seg sammen.Ved stimulering fra elektrodepads vil begge typer nervetråder stimuleres.

Aller sterkest må vi stimulere for å irritere smertenerver. Derfor vil nervetråder som kommer fra ansiktsnerven stimuleres før disse og den ansiktsmuskelen som nerve-tråden går til trekker seg sammen.

Denne virkningen avhenger av at padsene plasseres korrekt. Står padsene langt fra den nervetråden som styrer muskelen, kan det forekomme at du kjenner en stikking før muskelen kontraherer.Derfor er det avgjørende at padsene plasseres riktig når du arbeider med de minste padstypene - ned til 25 mm i diameter.

Ofte er det nødvendig at du justerer plasseringen på enkelte pads for å få den rette muskelen til å reagere. Dette gjelder særlig når du skal stimulere pannemuskelen.

Ansiktsmusklene er små og sarte - og vi anbefaler at du prøver deg fram med begrenset volum. Imidlertid vil du oppnå den samme virkning på disse musklene som den du oppnår på muskulaturen ellers i kroppen.

Muskulaturen blir strammere og fastere og samtidig mer elastisk. Dette gir synlige resultater i ansiktet, selvsagt i stor grad avhengig av tilstanden før behandlingen.

Alderen din spiller her en vesentlig rolle. En periode med regelmessige behandlinger vil kunne forynge et ansikt betydelig.

Ved siden av at det skjer en ansiktsløftning som viser seg på ansiktstrekkene, bedres blodsirkulasjonen slik at underhuden klarner opp.

Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator
Andre aktuelle saker


  • Bedre blodsirkulasjon i huden gir friskere hudfarge og reduserer rynker. Slapp hud og dobbelthaker s ....Les mer: