Europe/Oslo Muskeltrening med kjempetilbud på muskelstimulator
Trimform muskelstimulator aktiverer ubrukte muskelfibre Kan du trene 400 muskler? Ansiktsmusklene kan trenes og strammes opp med TEMS Ansiktsløftning uten kniv Slanking med Trimform muskelstimulator gir bedre bmi enn slankekurer Raskere bedre bmi med muskelstimulering Ansiktsbehandling  utføres med din Trimform muskelstimulator hjemme Få en ansiktsløftning hjemme Muskelstimulering masserer dypere enn annen massasje
fordi musklene arbeider selv Rask hjelp for nakke/skuldersmerter

Profesjonelle klinikk- apparater for egen- behandling hjemme!

Denne typen profesjonelle apparater kan ikke sammenlignes med enkle og billige, batteriløsninger på TV-shop og Twins.

De har samme effekt og styrke pr. kanal som de dyrere apparatene som vi leverer til klinikker. Forskjellen er kun at klinikkmodellene våre har flere kanaler/elektrodepads for behandling med terapeut. For egenbehandling hjemme er 12-16 pads det optimale.

5 års garanti.

Toppkvalitet produsert i Danmark i 20 år.

Klikk "Apparater" oppe til venstre for å se utvalget.
.


Andre artikler :

Hvem har ikke drømt om å få strammet opp litt her og der, eller å få en pause fra ryggverk som tapper en for energi og livsglede.

Er du blant de som mangler motivasjon til å komme deg ut for å trene etter endt arbeidsdag? Kjenner du stivhet og verk i muskler og ledd? Kanskje har nettopp vi løsningen for deg.

Har du behov for å stramme opp figuren eller bedre ansiktskonturene ved å redusere dobbelthaker og hengekinn. Med Trimform V80 de luxe foreta ansiktsbehandling og TNS-behandling for muskelsmerter ved hjelp av tilleggsutstyret som følger med.

Trimform har vært til hjelp for nordmenn i over 20 år, både til å komme i bedre form og til å bedre en smertefull hverdag.

Ta kontakt for å få vite mer.Slik Virker Trimform Muskelstimulator!
Slik Virker Trimform Muskelstimulator

Slanket seg ned 3 kjolenummer med Trimform muskelstimulator

Sitat: "I årevis har jeg kjempet imot fedme og jeg har prøvd allverdens kurer. Jeg klarte riktignok å gå ned i kilo men så fort jeg begynte å spise mer normalt ble jeg like tykk som før. Men med TRIMF.........Les mer

Andre aktuelle saker


  • Fra behandlingsboken. Hvordan virker elektroterapi ....Les mer: